10-годишната Норт дебютира в предстоящия съвместен албум на Йе с неговия

...
10-годишната Норт дебютира в предстоящия съвместен албум на Йе с неговия
Коментари Харесай

Най-голямата дъщеря на Кание Уест навлиза в рап индустрията

10-годишната Норт дебютира в идния взаимен албум на Йе с неговия сътрудник Ty Dolla $ign - Vultures. Нейните рими прозвучаха по време на празненството за идния план в Маями, а рап името на дребната е " Мис Уести ", осведоми E!News. 

Това не е първият път, в който новоименуваната Мис Уести проявява интерес да тръгне по стъпките на родителите си. Наскоро тя показа проектите си един ден да поеме компанията на майка си SKIMS и лейбъла на татко си - Yeezy. " Единственото, което Норт желае да прави, е да дава оценки на тоалетите на хората ", разкри Ким в епизод на фамилното риалити " Keeping Up With The Kardashians ". " Обича да подлага на критика ", добави там. Всъщност самият епизод даде визия по какъв начин вижда Норт стилните трендове. Там разкритикува майка си, че на Met Gala 2023 е била с " перли, които изглеждали на ниска цена ".

Като оставим настрани стремежите й, най-голямата щерка на Ким е известна и в платформата TikTok, където постоянно демонстрира своята характерност и танцови умения.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР